Bryr hunder seg om strømpriser?

Hunder lever nok ganske uvitende om strømpriser og andre prisøkninger. De legger kanskje merke til at eierne bekymrer seg litt mer enn før, men det pleier hunder å fikse ved å være ekstra oppmerksomme. Kanskje du merker at hunden din prøver å muntre deg opp når du er litt nedfor, og kanskje hunden gir deg det lille ekstra puffet som skal til for å ta deg en tur i frisk luft og glemme regningene en stund.

Spar på rett måte

Det hunder kan merke, er dersom du skrur ned temperaturen for å spare strøm. Spesielt frossenpinnene vil reagere på det, og kanskje søke seg til det varmeste stedet i huset. Men kanskje det er bedre å spare penger ved å bytte strømselskap? Tibber hjelper deg med å spare strøm. Du kan for eksempel få tips til hvordan du skal lade bilen til rimelige strømpriser, for prisen på strøm kan variere ganske mye i løpet av et døgn. Bruk smartløsninger for å redusere strømbruket når prisen er dyr, og heller bruke mer strøm når prisen er lav. Du kan for eksempel vaske klær når det koster minst, og kanskje blir du overrasket over hvor mye du kan spare med smarte strømløsninger. Tibber hjelper deg å få oversikten over hva strømmen går til, og i disse dager kan det være gull verdt.

Hunden elsker at du er glad

Når du bekymrer deg mindre for strømprisen, blir du i bedre humør, og alle hunder elsker en glad eier. Glade hundeeiere er mer motiverte for å gå lange turer eller ta en ekstra lekeøkt i hagen. Når dere kan gå inn i et varmt hus etter turen, gjør det heller ikke noe om det er litt surt og kaldt ute. Smarte strømløsninger for hjemmet gjør det mulig å for eksempel senke temperaturen når du er ute, men samtidig sørge for at huset blir varmt til du kommer hjem. Har du hund som er hjemme alene, må du selvsagt sørge for at den ikke fryser når du er borte, men kanskje du bare skal varme de rommene hunden er i, og spare penger ved å senke temperaturen i andre rom.

Uncategorized