Sanger om hunder

Det er mange som ikke tenker at det finnes en rekke sanger om hunder, men det gjør det faktisk. Vi anbefaler deg å ta en titt på lista vi gir deg under, den har en rekke sanger som du kan kose deg med for å få et enda nærmere forhold til din egen hund!

Musikk om hunder

Du skjønner godt at hunden er menneskets beste venn når du ser hvor mange sanger som er laget om hunden. Det finnes en rekke spillelister med sanger som handler om hunder. Du kan høre på alt fra Jethro Tull til Johnny Cash sine sanger om hunden.

Det er mange som diskuterer hva som er den beste sangen som er laget om hunder. Har du noen forslag her? Hvem kan vel glemme “Who let the dogs out?” av Baha, men som gikk som en farsott over hele landet. Noen mener at det er George Clinton som står bak den beste sangen om hund, nemlig sangen “Atomic Dog”.

Hundemusikk

Visste du at det er musikk som hunden faktisk liker godt å høre på? Dette er noe vi anbefaler deg å høre på om du har en hund. Du vil garantert få en reaksjon ut fra hunden din. Dette er noe mange synes er ganske gøy, og mange bruker det som en rutine for å få hunden sin til å slappe av før det er sengetid. Hunden synes nok kanskje dette er rart i starten, men det er noe den blir fort vant med og utrolig fort glad i. Det er jo sikkert og visst!

Hvilke sanger er det du pleier å spille for hunden din? Hvis du ikke pleier å spille musikk for hunden din, har du planer om å gjøre det nå? Vi vil gjerne høre dine tilbakemeldinger på hvordan det går!