Klær for sommerens lufteturer

Som hundeeier må du ut på tur flere ganger om dagen. Noen ganger er lufteturene en glede, andre ganger er det ikke like fristende å ut. Det er kanskje best om sommeren, når det er sol, varmt og du møter mange andre. Da passer det også fint å kle seg i herlige topper.

Bruk klær etter anledningen

Skal du løpe tur med hunden, er det alltid mest praktisk med treningsklær, men skal dere gå en rolig tur, er det lov å kle seg fint. Dette er ekstra morsomt om sommeren, når du gjerne vil ta deg godt ut.

Kle deg i fine topper fra NA-KD

Du kan bruke fine topper fra na-kd, sammen med skjørt eller bukser. NA-KD har klær for enhver smak, og et kjempestort utvalg. Derfor er du garantert å finne noe du liker. Nyt sommerdagene sammen med hunden, enten dere går tur i parken eller i byen. Topper er også praktisk hele året, både under jakker og gensere. En fin topp kan kombineres med mange plagg, og brukes til ulike anledninger, som på jobb, på fritiden eller i finere anledninger. Eller bare ute i parken.

Gjør lufteturen til en vennetur

Hvis du har flere venner som eier hund, kan dere lufte hundene samtidig, og møtes til trivelige samtaler og hundetreff. På den måten får du også mer tid sammen med vennene dine, samtidig som hunden har noen lekekamerater. Har du en hundepark i nærheten, er dette et perfekt møtested både for hunder og eiere. Dersom det er langt til nærmeste hundepark, kan dere avtale å kjøre dit sammen. Kjører dere i samme bil sparer dere miljøet, samtidig som dere kan snakke sammen på veien og under selve besøket i parken.